Shırodhara Masajı Şifadır 


Rahatlatıcı ve iyileştirici özelliği olan bu masaj uykunuzu düzenler, sinir sisteminizi güçlendirir, sizi düşüncelerinizden arındırarak rahatlamanızı sağlar.
5000 yıldan bu yana uygulanan ve antik dönemde de kral ve kraliçelere uygulanmasıyla bilinen bir masaj türüdür. Üstelik o dönemde, savaşta direnme gücünün artırılması için hazırlanan özel yağlar kullanılır.
Susam yağı bazlı esansiyel karışımlı ılık bitki şifalı yağı alnın üzerine dökülür. İstikrarlı bir biçimde akan bu yağ akışı, alnın üzerinde kesin bir şekilde tanımlanmış yollar üzerinden bir ritimle yönlendirilir.
Gerek fiziksel yorgunluk gerekse fizyolojik yorgunluk için adeta ilaç niteliğinde olan masajın, ruhsal gerginliği vücuttan atmak ve sakin aklı-ruh halini korumak için hazırlanmış benzersiz terapi olduğu ve özellikle alın bölgesine uygulanır. Yani hem rahatlatıyor hem de zihin, beden ve ruh arasındaki dengeyi yeniden sağlıyor. Böylece hem zihin hem beden hem de ruh arasındaki iletişim düzenlenmiş oluyor.Hint tekniği ile yapılan dekolte, yüz ve kafa masajıyla son bulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir