SHIROABHYANGA MASAJ


Yoğun iş stresinden ve beden yorgunluğundan kaçmak ve kurtulmak mı istiyorsunuz !
Sizi ayurvedanın shiroabhyangasına davet ediyoruz. Abhyanga ve Shirodhara kombinasyonu ile; beden, ruh, zihin bütünlüğünü size yeniden kazandırır.
Özel yağlar kullanılarak, ritmik hareketler ile baş, omuz ve bacak bölgesine uygulanır. Baş ağrısı, uykusuzluk, depresyon için çok iyidir. Damarlar ve lenf sistemindeki kirli kanın temizlenmesinde etkilidir. Özellikle ödem, yorgunluk, dolaşım sorunları ve toksinlerden arınmak için önerilir.
Ayrıca metabolizmayı çalıştırır, rahatlatır ve stresi azaltır. Göz altı şişliklerini, saç dökülmesini, saçın beyazlamasını önler ve saçları güçlendirir. Sinüs yollarını temizler, omuzlarda biriken enerji blokajlarını çözer.
Üstelik ayurveda masajında kullanılan aromatik yağlar, besleyici olduğu kadar detoks yani arındırıcı etkiye de sahiptir. Bu özelliği sayesinde ayurveda masajı, derinin daha yumuşak ve daha canlı olmasını sağlar.
Yumuşayan ve canlanan deri daha genç göründüğü için bu masaj aynı zamanda yaşlanmayı da önleme özelliğiyle tanınır. Masajın sonunda yüzünüze farkedilir bir parlamanın geldiğini göreceksiniz. Ruhunuzu rahatlatır ve canlılık verir. Tüm enerji kanallarınızı açar, yaşama sevincinizi yeniden kazanmanıza katkıda bulunur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir