AYUVERDA UZMANI: ANANDA SPA ŞİFADIR

Himalayaların eteklerinde yer alan Ananda Spa, hem bedensel hemde içsel huzur ve dengeyi arayanlar için ideal bir spa merkezidir.

Merkezde ayurverda ruh beden zihin dengesinin bütününü ele alan beşbin yıllık bir yaşam felsefesi ile hastalıkların kaynağı olduğuna inanılan bütünlüğümüxdeki bozulan dengemizi bulmamaza yardımcı olunmaktadır.

Ganj nehrinin sakinlik veren manzarası ile merkezin sade ve yalın mimarisi ile birleşmiş olup 2250 metrekateye yayılmış huzurlu bir ortamda 70 den fazla farklı holistik masaj, terapi ve egsersiz profesyonel ayıverdik doktorlar tarafından muayene edilen misafirler, vücut tiplerine uygun meditasyon, terapi, egsersiz ve diyet programlarına başlatılmaktalar. Ayuverdic yenilenme, detox, yogik arınma, detox ve stress yönetimi gibi 5 farklı program ile merkez misafilerine hizmet vermektedır

Merkez; Hindistan’da Kuzey Uttarakhand bölgesinde 4500 metre yükseklikteki tepelerde yer alan Ananda Spa’ya Delhiden Dehradun’a 45 dakikalik bir uçuş sonrası 1 saatlik araç transfer ile ulaşabiliyorsunuz.

Web: www.anandaspa.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir