YENİDEN DOĞUŞUN MERKEZİ: LANSERHOF LANS ŞİFADIR …

Avusturya Innsburk’un tepelerinde Triol dağlarının eteklerinde dünyanın en ünlü sağlık merkezi Lanserhof Lans yeniden doğuşun en başarılı adresi, 30 yıllık tecrübesi ile sağlık ve zindelik peşindeki misafirlerine hizmet vermektedir.

Dünyaca ünlü şifacı isimler arasında yer alan Ezoterik metodlarla enerji tedavisi uygulayan Prof Dr Roland G. Herberde kadroda bulunmaktadır.

Cam ve çelik konstrüksiyon mimarisi ile ana binada detox programı için gün doğumu ile başlamakta, kişisel randevuya bağlı olarak uyku, stres, kilo, ağrı gibi şikayetleriniz hakkında bilgi alındıktan sonra EKG, kan, idrar testleri, batın sonografisi ve akciğer röntgen filmi gibi komple bir check up kontrolü yapılmaktadır. Sonuçlar değerlendirildikten sonra misafire uygun terapi, egsersiz, beslenme programı hazırlanmaktadır. Bio enerji teşhis ve tedavilerde geniş terapi yelpazesinin bir parçası olarak misafirlere sunulmaktadır.

Merkez; Avusturyanın Triol dağlarının Lans köyüne yakın bir konumda yer alan Lanserhof, Innsbruck havalimanına 20 dakika ve araç ile Almanyanın Münih şehrine yaklaşık 2 saatlik uzaklıkta bulunmaktadır

Web:www.lanserhof.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir