UZUN YAŞAMININ SIRRI: MONCHIQUE LONGEVITY WELLNESS RESORT ŞİFADIR …

Portekizin Algarve sahilinde bulunan Longevity Wellness Resort termal sağlık oteli olarak 2010 yılında 195 odası ile hizmete girmiştir. Otel araç ile Faro havalimanına 50 dakika, Lizbon havalimanına 3 saatlik uzaklıktadır.

Merkezde anti-aging, koruyucı hekimlik, geniş kapsamlı spa hizmet alanları ve masaj, bakım ve terapi uygulama odaları, meditasyon için zen odası bulunan tesis geniş arazi üzerinde dağ ve deniz manzarası ile misafirlerine huzur ve sakinlik veriyor.

Otelde, iki ana paket bulunmaktadır.

4 gûnlük Fitness paketi; beslenme uzmanı ve özel antrenör eşliğinde metabolik yaş, yağ oranları ve kan tahlili sonuçlarına göre pilates, kick-boks, power plate seansları ile kişiye özel diyet menusu ile yenilenme ve forma girme hizmetini kapsamaktadır.

7 günlük Detox paketi; 4 günlük pakete ek olarak Detox okyanus banyosu, antioksidan detox programı, ozon terapisi ve selülit giderici masaj ve bakımlar sunmaktadır.

Yaşlanmayı geciktirici cilt ve vücut bakımları, zayıflama ve stressten arınma, anti aging programlarda tesiste misafirlere sunulan hizmetler arasındadır.

Web: www.longevitywellnessworkdwide.com/en

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir